allt o ingenting...

I fredags hämtade vi hem min älskade häst igen, efter om och men fick vi iaf in henne i transporten, men rena rama tramseriet hon håller på med :)
Väl hemma gick allt jättebra, hon är som en lugn filbunke, vilket känns skönt!
Bryr sig inte alls om hingsten direkt, mest han som bryr sig! haha!! Hon går tillsammans med valackerna nu, vilket hon trivs bra med!


Lördags: en slapp dag, gjorde vid stallet och skulle longera Speedy, men hon markerade i höger varv så fick sluta ganska omgående.. Tyvärr, förmodligen bara en sträckning!
Blev lite filmmys och god mat tillsammans med Looove♥


Söndag:
Tog med speedy och hundarna på en promenad, ingen markering visade hon när vi gick ute och sprang med henne, men så fort jag tog in henne på volt i paddocken i höger varv började hon markera :S
Som sagt Hingsten är väldigt förtjust i speedy, han klättrade över staketet idag och sprang in i stallet, det såg faktiskt ganska kul ut, men jisses..
Ikväll åt vi varsen pizza, men aldrig igen att vi beställer däifrån.. kebabköttet var bauta ävkligt likaså det där köttet som dem kallar oxfile var bara senor och hårda bitar :S
Kollat på top gun och slappat i soffan!
ska snart gå ut o ta in hästarna, sen blir det snart läggdax för min del då vi ska upp tidigt imorgon!

Barnmorskan 8,45 innan dess ska vi lämna hundarna hos världens bästa svärmor som ställer upp o passar dem:) mata och ta ut alla hästar osv.. ska även hälsa på min Lillasyster Alliz för första gången! :) blir 2 veckor imorgon, mys med bebis! hihi..


ha en underbar söndag kväll, för det ska vi fortsätta med.
kram kram!


Kommentarer

Lämna ditt avtryck här - Välj dina ord väl:

Ditt namn:
Varit här förr?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Du glömmer väl inte att skriva in din bloggadress?

Ditt avtryck:

Trackback
RSS 2.0